[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Непозната задача  XML
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Author Message
macstr1k3rJoined: 24/02/2011 00:57:16
Messages: 10
Offline

Пред некое време на овој сајт видов задача сега неможам никаде да ја најдам. Ако може некој нека помогне и даде линк до неа. Текстот на задачата всушност претставуваше следново: Трпе треба да стигне од Скопје до Тајланд, бидејќи нема директен лет до таму мора да најде најефтин пат до таму преку други земји, но да помине што помалку време во воздух.
Фала однапред.
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

MOI wrote:
Filipbitola wrote:
Dali ke bide mozno zadacite od "regionalniot" koga snema struja da se postavat vo trening delot?


Ќе видиме. Прво да размислиме дали можеме да ги искористиме задачите за нешто друго (факултет, ... , итн)
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team