[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Android  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Здраво, во поново време се повеќе се користат паметни телефони со Андроид. Неби било лошо да организирате и андроид натпревари кои нема да се во истото мени со овие натпревари туку да има ново мени андроид
ГлоријаJoined: 19/02/2011 23:37:29
Messages: 12
Offline

mariomako wrote:Здраво, во поново време се повеќе се користат паметни телефони со Андроид. Неби било лошо да организирате и андроид натпревари кои нема да се во истото мени со овие натпревари туку да има ново мени андроид

Aма има андроид предизвици за правење апликации..
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Глорија wrote:
mariomako wrote:Здраво, во поново време се повеќе се користат паметни телефони со Андроид. Неби било лошо да организирате и андроид натпревари кои нема да се во истото мени со овие натпревари туку да има ново мени андроид

Aма има андроид предизвици за правење апликации..
Во Македонија имаше два и ќе има бог знае кога... А зошто да нема ?
Но сепак секој си има свое мислење..

ПОздрав
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team