[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Да има полесни задачи за почетниците  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Здраво Мендо, јас сум почетник во програмирањето и затоа ве замолувам да ставате некои полесни задачи за почетници и помали програмери.


Поздрав
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

И на што ќе личи 5 луѓе со 400 поени? Нека бидат нешто полесни од основна.. Ама да не бидат премногу лесни.
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

bedzo wrote:И на што ќе личи 5 луѓе со 400 поени? Нека бидат нешто полесни од основна.. Ама да не бидат премногу лесни.


Тоа и сакам да кажам Сепак овие сега што ги има се премногу тешки и сложени да ги сватат некои ученици од основните училишта
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Малце ли ви е вака по 20 луѓе со по 200 поени поминуваат на секој електронски натпревар?
[Email] [MSN]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

mariomako wrote:
bedzo wrote:И на што ќе личи 5 луѓе со 400 поени? Нека бидат нешто полесни од основна.. Ама да не бидат премногу лесни.


Тоа и сакам да кажам Сепак овие сега што ги има се премногу тешки и сложени да ги сватат некои ученици од основните училишта

А како сакаш да научиш повеќе?
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team