[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Изборни натпревари  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
VasilKJoined: 30/05/2010 12:29:35
Messages: 17
Offline

Ќе може задачите од изборните натпревари да ги ставите во тренинг делот?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

VasilK wrote:Ќе може задачите од изборните натпревари да ги ставите во тренинг делот?

На жалост, не. Како што беше кажано и минатата година (во некоја тема на форумов), тие задачи не се напишани од нас (се од други национални или меѓународни натпревари), и не би било во ред (без дозвола на организаторот на тие натпревари) да ги објавуваме на нашиот сајт.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Еве ги резултатите од првиот изборен натпревар:

bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

А бар може да ги добиеме текстовите од задачите?
FREEZXJoined: 16/02/2010 19:32:31
Messages: 33
Offline

Или извор од каде се земени?
FREEZXJoined: 16/02/2010 19:32:31
Messages: 33
Offline

http://hi.baidu.com/%C0%B6%C3%CE%BA%EC%D4%C6/blog/item/41ded55251b99314377abe12.html
повелеле. гугл транслејт арно преведува.
 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team