[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Неофицијален натпревар на 21.02.2010  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Во една од темите на форумов (тука), беше предложено да се организира еден неофицијален натпревар...

Дали ви одговара терминот 21.02.2010 (недела) во 18:00 часот? Натпреварот би траел најмногу 3 часа (претпоставувам дека ќе биде 2).

This message was edited 1 time. Last update was at 16/02/2010 19:46:29

tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Ако може во 7 би било супер, но и вака е океј
[Email] [MSN]
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Што се однесува до мене не е проблем. Може
kiril_cvetkovJoined: 14/02/2010 16:29:57
Messages: 15
Offline

Што се однесува до мене, нема пробле, само ако сте во можност наведете повеќе информации во врска со тој натпревар, значење, поени и.т.н
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

kiril_cvetkov wrote:Што се однесува до мене, нема пробле, само ако сте во можност наведете повеќе информации во врска со тој натпревар, значење, поени и.т.н
Бидејќи е неофицијален, најверојатно нема да има никакво значење за овој циклус натпревари
[MSN]
Denis


[Avatar]

Joined: 29/01/2010 18:55:07
Messages: 27
Offline

Колку задачи би требало да има на натпреварот? Инаку терминот ми одговара .

This message was edited 1 time. Last update was at 17/02/2010 10:31:32


The function of good code is to make the complex appear to be simple.
[Email]
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Натпреварот е закажан за недела, 21.02.2010, од 18:00 часот.

Ќе има 3 или 4 задачи и ќе трае 3 часа.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/02/2010 18:45:46

ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Имаш грешка во датумот недела е 21ви а не 19ти
igorcheteJoined: 04/02/2010 22:04:03
Messages: 10
Offline

Дали ќе има потешка/полесна група или исти задачи за сите?
Исто дали ќе има ранкинг листа по завршувањето? (натпревар е, најверојатно ќе има )
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

На натпреварот ќе има само една група.
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Воопшто не ми одговара и во тој термин нема да можам да учествувам. Најдобро е ако може да биде во работен ден, ако не, тогаш или сабота некое време или недела сабајле...
DevGeeK


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 14:51:57
Messages: 30
Offline

Mене би требало да ми одговара

Fifty Years Of Programming Language Research, And We End Up With C++ ?
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Одговара одличен е терминот.
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

А која тежина ѓе бидат задачите? Ќе има графови и динамичко?
[MSN]
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

jovank wrote:А која тежина ѓе бидат задачите? Ќе има графови и динамичко?


Многу е веројатно дека ќе има
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team