[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Балканска/Светска  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
FREEZXJoined: 16/02/2010 19:32:31
Messages: 33
Offline

Кога ќе бидат објавени тимовите за балканска и светска?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

FREEZX wrote:Кога ќе бидат објавени тимовите за балканска и светска?

Меѓународни натпревари по информатика
http://cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=25&lang=mk

Анкета - Натпревари по информатика 2011 (незадолжително)
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dF9EQTZDNEVwc0ppUU1OMl8yWW1Qa2c6MQ#gid=0
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

а за ЈБОИ?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bedzo wrote:а за ЈБОИ?

Не сите што учествуваа во циклусот натпревари можат да учествуваат на ЈБОИ (има ограничување на возраста на натпреварувачите - до 15.5 години, па треба да провериме кој ги исполнува условите).

Update (по проверка на условите и одржано дополнително тестирање): http://cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=25&lang=mk

This message was edited 1 time. Last update was at 21/05/2011 22:49:00

 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team