[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Заборавена лозинка?!  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 445
Offline

За време на Државниот натпревар по информатика, намерно не функционираше делот од МЕНДО за враќање на заборавена лозинка. Нажалост, по завршување на натпреварот заборавив да го овозможам овој дел од системот и неколку корисници (ги избројав 9) кои се обиделе од вчера до денес да си испратат нова лозинка на е-маил не добиле повратен одговор од системот.

Сега е повторно овозможено враќањето на загубена лозинка. На корисниците кои во меѓувреме се обиделе да добијат нова лозинка им е испратен одговор од страна на системот - на жалост, со задоцнување од неколку часа.
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team