[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Сумарни резултати - Почетничка 2012 - неофицијални  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
Lord_of_Life


[Avatar]
Joined: 17/12/2011 14:21:32
Messages: 15
Location: N/A
Offline

Не ни објавија офцијални резултати, па ај тогаш неофицијални.
Имено ме интересираше кој што како, па си преправив еден стар page-bot и го сснав на Мендо.
(Кое програмерско размислување, copy-paste?, полесно ми е да направам програма )
Резултат, сумарни резултати почетничка група, со генералии. Ќе ми извините за сивкастата боја бот си е бот.A nerd is someone whose life revolves around computers and technology.
A geek is someone whose life revolves around computers and technology, and likes it!

Hey! It compiles! Ship it!
[WWW]
PapaZoneJoined: 04/04/2011 11:24:06
Messages: 18
Offline

Требаше вкупни бодови = 2 * државен + 0.5 * регионален за да биде соодносот 80% наспрема 20% како што е за „големите“...

This message was edited 1 time. Last update was at 30/04/2012 13:27:44

Lord_of_Life


[Avatar]
Joined: 17/12/2011 14:21:32
Messages: 15
Location: N/A
Offline

Тука се горе-доле веројатно. Плус ние мали сме.

A nerd is someone whose life revolves around computers and technology.
A geek is someone whose life revolves around computers and technology, and likes it!

Hey! It compiles! Ship it!
[WWW]
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team