[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Задача Спонзори  XML
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Author Message
Nikola DanevskiJoined: 18/01/2012 13:09:51
Messages: 6
Offline

http://mendo.mk/Task.do?id=371
Може мала помош?
shellcodeJoined: 17/02/2012 00:48:59
Messages: 30
Offline

Сортирај ги во однос на тоа кој колку е спремен да донира и секое Vi од низата земи го како X а потоа за него најди соодветно Y, и на крај најди го максимумот од сите X,Y.
 
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team