[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Помош "Runtime Error (излезен код различен од 0)"!!  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
AngryAceJoined: 17/09/2014 17:04:37
Messages: 12
Offline

после третото решение од задачата куглање (http://mendo.mk/Task.do?id=7) ми дава "Runtime Error (излезен код различен од 0)".
стварно не знам што значи ова. Ја проверив задачата за четвртиот одговор и ми се совпаѓа со output но не ми ја признава и ми го дава горе наведениот ерор.

еве го изворниот код со надеж дека ќе ми помогнете да го решам проблемов

Поздрав

This message was edited 1 time. Last update was at 08/12/2017 00:03:32

AngryAceJoined: 17/09/2014 17:04:37
Messages: 12
Offline

ок го најдов проблемот. треба само да ставам niza[100][100] namesto niza[n-1][n-1]
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team