[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Резултати од електронски натпревари 2010  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Сумарните резултати од електронските натпревари можете да ги видите тука - СУМАРНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ЕЛЕКТРОНСКИ НАТПРЕВАРИ 2010. На регионалниот натпревар можат да учествуваат сите кои се наоѓаат на листава.

Резултатите се сеуште неофицијални (бидејќи приговорите за последниот електронски натпревар можат да се доставуваат до петок), но мислам дека нема да има некои позначајни промени
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Има некоја грешка во листава пишува дека не сум учествувал во првиот и четвтиот електронски натпревар а и на двата натпревари ги имам сите бода.
Patriot


[Avatar]

Joined: 07/12/2009 14:51:49
Messages: 13
Offline

Зошто грешка те има двапати на листата: еднаш на 28 место а другпат на 34 кој е како тебе!!!
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Хахахахах епа несакам да ме има двапати сакам да ме има еднаш како што треба
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

ac1d wrote:Има некоја грешка во листава пишува дека не сум учествувал во првиот и четвтиот електронски натпревар а и на двата натпревари ги имам сите бода.

Средено...

This message was edited 1 time. Last update was at 17/03/2010 18:47:29

GorjanZJoined: 12/03/2010 11:00:06
Messages: 1
Offline

Имам едно прашање:
Зошто кога ја пратив задачата "Сортирање" од 4-тиот Електронски натпревар, ми пишуваше дека е точна и ги имав сите бодови, а потоа откако заврши натпреварот добив известување дека немам ниту еден бод, дека е грешна!
сваќам дека можеби се други тест-примери на кои мојата задача не е точна,
ама во најлош случај би требало еден бод да имам најмалку, бидејќи првиот пат на тестирањето на тој тест пр. ги имав сите бодови!
благодарам однапред
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Не мора да значи дека на тој тест пример што ти ја тестира при пракањето ќе ја тестира и по завршетокот на натпреварот.
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

GorjanZ wrote:Имам едно прашање:
Зошто кога ја пратив задачата "Сортирање" од 4-тиот Електронски натпревар, ми пишуваше дека е точна и ги имав сите бодови, а потоа откако заврши натпреварот добив известување дека немам ниту еден бод, дека е грешна!
сваќам дека можеби се други тест-примери на кои мојата задача не е точна,
ама во најлош случај би требало еден бод да имам најмалку, бидејќи првиот пат на тестирањето на тој тест пр. ги имав сите бодови!
благодарам однапред

Najbolje simni si gi testovite i sam prveri si ja zadacata, pa ke proveris dali imas nekoj poen XD
[MSN]
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

шо се нервирас за тие 20 ли колку се поени поарно спремај се у сабота има регионален
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

dali rezultatite od elektronskite natprevari ke bidat zemani vo predvid za toa koj ke ide na drzaven, na olimpijada itn?
[MSN]
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

mislam deka za olimpijada da ama za dezaven ne.
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team