[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Прашања за Вики системот  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
запJoined: 13/02/2010 21:44:59
Messages: 2
Offline

Здраво.
Имам неколку прашања за системот.
1. Како се прави нова страница, пример Натпревари 2009 или 2008?

2. Дали на ова вики може да се стави поле со содржина на почетокот од страницата и ако може како?
Оти на една страница за еден натпревар ако и ние поставиме наши решенија, страница ќе стане помалку прегледна.

Со тоа полето ќе се олесни навигација. Би изгледало нешто вака
1. Задача 1
1.1 Ц++ - официјално решение
1.2 Паскал решение
1.3 Ц алтернативно решение
2. Задача 2
итн.
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

ako gi imas vo paskal, zakaci gi, ima sea strana regionalen-paskal, samo idi izmeni

PS
se nadevam deka moderatorite ne se ljutat sto go smeniv menito malku

This message was edited 1 time. Last update was at 21/03/2010 17:50:14

[MSN]
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team