[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
За пријавување на МЕНДО  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
PerezJoined: 18/10/2014 18:53:59
Messages: 93
Offline

Со професоров мака мачиме да дознаеме како можеме да се пријавиме ? Професорот Миле ни рече дека се има на сајтот „Здружение на Информатичари“ бараме бараме нема... де помогнете !!!
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 445
Offline

Perez wrote:Со професоров мака мачиме да дознаеме како можеме да се пријавиме ? Професорот Миле ни рече дека се има на сајтот „Здружение на Информатичари“ бараме бараме нема... де помогнете !!!

Има форма за пријавување за натпреварите: http://cs.org.mk/index.php/19-nasloven-nastan/337-ciklus-natprevari-2018-start
Дополнително, во однос на самите натпревари на МЕНДО, треба да се најавиш на системот, па потоа "Профил", па "Циклус натпревари 2018". Тоа е.

This message was edited 2 times. Last update was at 21/02/2018 13:50:53

PerezJoined: 18/10/2014 18:53:59
Messages: 93
Offline

Фала многу се снајдовме
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team