[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Turbo Pascal  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
dejandenibJoined: 12/02/2010 12:40:13
Messages: 33
Offline

Ќе може ли на државниот натпревар да го ставите Turbo Pascal, покрај Free Pascal, бидејки free pascal е многу нестабилен, и често јавува грешки кај што не треба, и постојано се исклучува самиот,и кога ќе стиснам да се зачува кодот не се зачувува, а ако не стиснам, се зачувува. Не постои причина зошто не би можеле да го ставите. Ако им го дадете Codeblocks на програмерите во C++, мислам дека ќе биде фер и да ни го дадете turbo pascal

This message was edited 4 times. Last update was at 16/04/2010 17:03:11

igorcheteJoined: 04/02/2010 22:04:03
Messages: 10
Offline

dejandenib wrote:Ќе може ли на државниот натпревар да го ставите Turbo Pascal, покрај Free Pascal, бидејки free pascal е многу нестабилен, и често јавува грешки кај што не треба, и постојано се исклучува самиот,и кога ќе стиснам да се зачува кодот не се зачувува, а ако не стиснам, се зачувува. Не постои причина зошто не би можеле да го ставите. Ако им го дадете Codeblocks на програмерите во C++, мислам дека ќе биде фер и да ни го дадете turbo pascal

Епа ако сакаш да зачуваш нема да стиснеш, ако не сакаш да зачуваш ќе стиснеш!
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

hahahahahahahahahahahahaha
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

dzabe, ni turbo pascal vidovme, ni codeblocks :/
[MSN]
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

jovank wrote:dzabe, ni turbo pascal vidovme, ni codeblocks :/

најдобрите дебагери на светот ги користевме

This message was edited 1 time. Last update was at 17/04/2010 20:33:03

[Email] [MSN]
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team