[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Handshakes  XML
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Author Message
BATIRJoined: 20/06/2015 16:36:50
Messages: 155
Offline

Nekoja ideja za ovaa zadaca?
petarsorJoined: 15/07/2018 11:58:27
Messages: 87
Offline

BATIR wrote:Nekoja ideja za ovaa zadaca?

Претпоставувам дека зборуваш за задачата од ЈБОИ 2009.
Незнам колку многу помош сакаш, па за да не пишувам, можеш да видиш тука: http://cs.org.mk/jboi2009/tasks.html (sample solutions)
Има и решение (код), и објаснување, така да ќе си најдеш што сакаш.
BATIRJoined: 20/06/2015 16:36:50
Messages: 155
Offline

Благодарам
 
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team