[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Сеуште немате испратени решенија...  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

Здраво, испратив 2 неточни решенија и едно точно со сите 100 поени. И кога одам во решенија ми вели Сеуште немате испратени решенија...

Зошто е тоа така?

Поздрав
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Тоа е достапно само за тренинг зоната.
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

bedzo wrote:Тоа е достапно само за тренинг зоната.


А дали добивам некакви минус поени бидејќи сум испратил 2 пати неточно решение ?
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

mariomako wrote:
bedzo wrote:Тоа е достапно само за тренинг зоната.


А дали добивам некакви минус поени бидејќи сум испратил 2 пати неточно решение ?

Само последното испратено решение се бодува.
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 445
Offline

mariomako wrote:Здраво, испратив 2 неточни решенија и едно точно со сите 100 поени. И кога одам во решенија ми вели Сеуште немате испратени решенија...

Зошто е тоа така?

Поздрав

Како знаеш дека ќе имаш 100 поени?
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

MOI wrote:
mariomako wrote:Здраво, испратив 2 неточни решенија и едно точно со сите 100 поени. И кога одам во решенија ми вели Сеуште немате испратени решенија...

Зошто е тоа така?

Поздрав

Како знаеш дека ќе имаш 100 поени?

Претпоставува дека му е точна задачата(поточно му ги поминела сите тест примери од сајтот)
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team