[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Прекинувачи  XML
Forum Index » Други задачи
Author Message
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Ја реши некој целосна освен Предраг? Дајте помош, ми излегува точен резултат само кога во крајната соба се наоѓа прекинувачот за соба 1
[Email] [MSN]
DevGeeK


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 14:51:57
Messages: 30
Offline

Мене ме интересира, треба да испечатиме низ колку различни соби поминува, или колку пати поминува низ собите?

Fifty Years Of Programming Language Research, And We End Up With C++ ?
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

DevGeeK wrote:Мене ме интересира, треба да испечатиме низ колку различни соби поминува, или колку пати поминува низ собите?

Колку пати сменил соба.
[Email] [MSN]
vasjaJoined: 17/02/2010 19:49:40
Messages: 9
Offline

Ke ja postavite prekinuvaci vo trening delot?
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

tStojkovski wrote:Ја реши некој целосна освен Предраг? Дајте помош, ми излегува точен резултат само кога во крајната соба се наоѓа прекинувачот за соба 1


Закачи го кодот или прати ми го по ПП па можеби ќе можам да ти помогнам
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

obi1kenobi wrote:
tStojkovski wrote:Ја реши некој целосна освен Предраг? Дајте помош, ми излегува точен резултат само кога во крајната соба се наоѓа прекинувачот за соба 1


Закачи го кодот или прати ми го по ПП па можеби ќе можам да ти помогнам

Ти пратив пп
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

vasja wrote:Ke ja postavite prekinuvaci vo trening delot?

Поставени се задачите (http://mendo.mk/jforum/posts/list/94.page).

This message was edited 1 time. Last update was at 07/03/2011 14:06:08

 
Forum Index » Други задачи
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team