[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: bangelkoski
Forum Index » Profile for bangelkoski » Messages posted by bangelkoski
Author Message
кога нема зададена вредност False му задава така ?
Решението кога го тестирам на компјутер ми поминува и на прв и на втор тест пример, кога го прикачувам на системот ми покажува погрешен резултат -.-
http://mendo.mk/Task.do?id=17што може да биде проблемот ?
Сам си одбираш група каде ќе се натпреваруваш ако се осеќаш спремен за основна и напредна зошто да не. Само не можеш да се натпреваруваш во Почетничка ако си погоре од 2ра година, или веќе еднаш си се натпреварувал во почетничка група
filip_bujaroski wrote:
bedzo wrote:Е стварно сум идиот х)


Se soglasuvam

:O сака да каже дека се премногу лесни задачите за него, сарказам поим > http://goo.gl/MYOTC
bedzo wrote:
obi1kenobi wrote:Дечки помагајте, многу се тешки пробните задачи - не можам да ги решам!

Овие sum,isum,osum?

Лесни ми изгледаат мене.. Работа со стрингови?LoL


Среќно дечки
не :/
Ај малце појаснение не е убаво објаснето на ЗИМ, дали после натпреварот се оди за кавадарци ?
http://ideone.com и лакше се дише хахах
И тоа што викаш
Дајте луѓе направитего посоодветно малце времето лошо е и за тие што се прва смена и втора смена школо
http://mendo.mk/Task.do?id=98

ако збориш за оваа задача само најдиго најголемиот број во низата, направиго да има вредност 0, собериги останатите броеви и whoalaa ете ти точен одговор
Не му давајте готови кодови, нека си ја реши самиот дајтему објаснение
За роденден еден тип : Доколку имаме повеќе 6ки или 9ки направиги обратно, пример 6663 како што е на тест примерот направиго 6963.направи променлива која ќе брои колку од цифрите се 6ки и 9ки, доколку има 2x6ки или 2х9ки по ред направиги 69 или 96 После проверувај само колку пати има од 0-9 цифри


 
Forum Index » Profile for bangelkoski » Messages posted by bangelkoski
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team