[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: kikoano
Forum Index » Profile for kikoano » Messages posted by kikoano
Author Message
Како ке се одржи натпреварот по програмирање?
Ке може ли твој лаптоп да се донесе?
Кој IDE ке се користи?
Како ке се праќа кодот?
Ке се дава повеќе бодови за пократок и побрз начин на решавање?
Ке биде дадена една задача или повеке?
Ке може ли да се користи интеренет?
Ке има ли објективно програмирање со класи?
 
Forum Index » Profile for kikoano » Messages posted by kikoano
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team