[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: leetz
Forum Index » Profile for leetz » Messages posted by leetz
Author Message
MOI wrote:
Пишува во агендата - има ставка "Објавување резултати, доделување награди, дипломи, пофалби и признанија"...

Конкретно бидејќи поминав од „зелен натпревар“ ме интересира дали ке има утре воопшто потреба да доаѓам. ВО основна група сум 18-то место со 125 место. Има ли некоја пофалница,признание за тоа место?
Како оди рангирање на државен натпревар кој ке земе пофалници,награди и учества на олимпијада кога ке се знае тоа?
 
Forum Index » Profile for leetz » Messages posted by leetz
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team