[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Simon74
Forum Index » Profile for Simon74 » Messages posted by Simon74
Author Message
Аха, добро, фала.
despotovski01 wrote:Не би можел никој да ти помогне ако не го ставиш остатокот од кодот.


Еве го ставив кодот. Наместо со вектори со вектори, решавав со вектори со стрингови, но пак истиот проблем.
http://mendo.mk/Task.do?id=863

За 6/30 примери ми вади точно, за другите „Излезен код различен од 0“. Што ми е грешката во кодот? Дали го надминува мемориското ограничување? Или имам нешто неиницијализирано? Или?

 
Forum Index » Profile for Simon74 » Messages posted by Simon74
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team