[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: Diamondus
Forum Index » Profile for Diamondus » Messages posted by Diamondus
Author Message
Фала за одговорот, ги поправив местата и веднаш се е во ред. За одземање го приметив покасно и го додадов.
Имам проблем со задачата тетратка. Добивам реални резултати според тоа што се бара, но испрати копчето не ми го прифаќа кодот. Или јас не разбирам убаво како треба да ја поставам задачата или кодот ми е погрешно или лошо претставен. Ќе ве молам за помош.

Zdravo, jas sum Nikola. Go doznav sajtov od drugar i sum mnogu zadovolen od toa kako e objasneto i pocnav da ucam C++.
 
Forum Index » Profile for Diamondus » Messages posted by Diamondus
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team