[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Messages posted by: hristijan
Forum Index » Profile for hristijan » Messages posted by hristijan
Author Message
Јас учествував на натрпреваров, и првата задача ми е целосно точна, за другите не кажувам
Фала ама пак не можам да си ја најдам грешката добивам 72 на примеров.. Колку е точниот резултат?
Ќе може да добијам некој од последните 3 примери за задачата армија од месечниот Mendo Judge натпревар?
Фала однапред
Ќе може ли оваа година покрај Dev-C++ да ставите и CodeBlocks на компјутерите?
 
Forum Index » Profile for hristijan » Messages posted by hristijan
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team