[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Решени задачи.  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Зошто кога ја отварам од дома тренинг зоната не ми се highlighted задачите што ги имам решено?
Кој plug-in ќе треба да го симнам?

This message was edited 1 time. Last update was at 13/03/2011 23:09:44

bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

This message was edited 2 times. Last update was at 13/03/2011 23:10:19

FREEZXJoined: 16/02/2010 19:32:31
Messages: 33
Offline

мене на chrome ми работи без проблем.
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ни на хром ни на мозила не ми работи..
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Ако си најавен - ќе ги означува. Мора да знае системот кој си за да ти прикаже кои задачи си ги решил.
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Па најавен сум.. Како може ненајавен да пишувам на форум? :Р
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bedzo wrote:Па најавен сум.. Како може ненајавен да пишувам на форум? :Р

Добро, тоа само покажува дека си најавен во овој момент

Не гледам некоја друга причина поради која - на еден компјутер ти ги означува - на друг не. Податоците за тоа кои задачи ти се решени се чуваат на сервер, па би требало - доколку си најавен - да ти ги означи задачите кои ти се решени.
DevGeeK


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 14:51:57
Messages: 30
Offline

Можеби ова ќе звучи смешно, но види да не ти е многу осветлен екранот па можеби не ја приметуваш бојата

Fifty Years Of Programming Language Research, And We End Up With C++ ?
MaximuSRJoined: 05/03/2011 18:08:46
Messages: 16
Offline

DevGeeK wrote:Можеби ова ќе звучи смешно, но види да не ти е многу осветлен екранот па можеби не ја приметуваш бојата


мене не ми е ни малку смешно затоа што ми се деси кога влегов од школото па затоа верувам дека и бедџо не ги гледа поради истиот фактор...
stormwinJoined: 27/02/2011 16:00:15
Messages: 2
Offline

.

This message was edited 1 time. Last update was at 15/03/2011 12:05:08

bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

DevGeeK wrote:Можеби ова ќе звучи смешно, но види да не ти е многу осветлен екранот па можеби не ја приметуваш бојата


Не ми текна на тоа :Р Баш ке проверам Благодарам.
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ресетирав боите и до тоа е -.- љољ
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

I na mene ne mi gi pokazuva, ne nzam dali e do boite bidejki "chat online" mi go pokazuva so zelena boja a resenijata ne, probav da smenam setinzite na ekranot i pak ne gi dava :/
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Nikola restartiraj mu gi setinzite
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Dzabe ne pomaga
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team