[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Важно: Регионален натпревар на 06.05.2011  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 446
Offline

ZIM Natprevari wrote:Регионалниот натпревар по информатика за учесниците од почетничка група ќе се одржи на 06.05.2011 (петок). За сите учесници натпреварот започнува во 10:00 и трае до 13:30 часот – значи вкупно 3,5 часа. Натпреварот ќе се одвива електронски - преку овој веб-сајт. Можете да поставувате прашање за време на првите 100 минути од натпреварот (до 11:40). Повеќе информации можете да најдете на веб-сајтот на ЗИМ - директен линк тука.
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

Дајте луѓе направитего посоодветно малце времето лошо е и за тие што се прва смена и втора смена школо
[WWW]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ќе те ослободат од училиштето за натпреварот 100%

This message was edited 1 time. Last update was at 03/05/2011 18:11:58

bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

И тоа што викаш
[WWW]
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

bangelkoski wrote:И тоа што викаш


Te oslobodija?!

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Pa resavase
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

не :/
[WWW]
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team