[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Прашање за Државниот Натпревар ( Почетничка Група )  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
MarioTalevski


[Avatar]

Joined: 05/12/2010 21:40:38
Messages: 21
Location: Битола
Offline

Кога ќе биде објавена листата за поканети натпреварувачи за натпреварот и каде точно ќе се одржи?
[Email] [MSN]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ќе биде објавена со конечните резултати мислам. А за одржувањето и тоа ќе го пишува тогаш.
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Mi se cini deka pisuvase deka do ponedelnik do 12 na pladne kje se znae koi se pokaneti na drzaven, jas mislam deka nekade procitav, site sto imaat nad 40% od vkupniot broj na poeni(elektronski i regionalen) kje se plasiraat na drzaven, ama ne me fakjaj za zbor , ne sum siguren (:

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Тоа го пишува во менито натпревари - регионален(почетничка) пред резултатите
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

http://www.cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=22&lang=mk
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Може да објасните зошто вториот ден се оди за Кавадарци? Спиењето и превозот се бесплатни или?
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

Ај малце појаснение не е убаво објаснето на ЗИМ, дали после натпреварот се оди за кавадарци ?
[WWW]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Ја имате агендата на веб-сајтот на ЗИМ - http://www.cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=29&lang=mk

Таму пишува што ќе се одржи во Скопје, а што во Кавадарци. Пишува и дека "на барање на натпреварувачите, ЗИМ ќе обезбеди превоз до Кавадарци, по завршувањето на натпреварот"
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

MOI wrote:Ја имате агендата на веб-сајтот на ЗИМ - http://www.cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=72&Itemid=29&lang=mk

Таму пишува што ќе се одржи во Скопје, а што во Кавадарци. Пишува и дека "на барање на натпреварувачите, ЗИМ ќе обезбеди превоз до Кавадарци, по завршувањето на натпреварот"


Во Кавадарци пак ќе се решаваат задачи ? И дали може да се присуствува само еден ден, бидејки на 14 имам многу итна работа...
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ќе се решаваат задачи и во Кавадарци како што има на агендата.

Но дали тие поени од Кавадарци ќе се додадат на поените што ќе ги добиеме од Скопје или?
mariomakoJoined: 03/03/2011 12:27:04
Messages: 34
Offline

bedzo wrote:Ќе се решаваат задачи и во Кавадарци како што има на агендата.

Но дали тие поени од Кавадарци ќе се додадат на поените што ќе ги добиеме од Скопје или?


Но мислам дека во Кавадарци ќе одат само победниците
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

mariomako wrote:
bedzo wrote:Ќе се решаваат задачи и во Кавадарци како што има на агендата.

Но дали тие поени од Кавадарци ќе се додадат на поените што ќе ги добиеме од Скопје или?


Но мислам дека во Кавадарци ќе одат само победниците


si se proshetavme do Kavadarci

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team