[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Втор изборен натпревар (28.04.2011 16:00-19:00)  XML
Forum Index » Македонски Олимпијади
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

tStojkovski wrote:
DejanMbk wrote:Сакам да прашам зошто Васил Кузевски бесе повикан на вториот изборен натпревар, кога го нема на горниот список, ниту пак освои довлен број на поени за да се пласира.

Затоа што ќе ја претставува Македонија на ЈБОИ

Да, како потенцијален претставник на Македонија на ЈБОИ 2011, Васил Кузевски беше повикан (како еден вид на тренинг, неофицијално, и вон конкуренција) да учествува на вториот изборен натпревар
 
Forum Index » Македонски Олимпијади
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team