[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
БОИ/ЈБОИ 2011  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Е стварно сум идиот х)

Инаку знам што е сарказам, само мислев дека лунатик ме праша дали јас зборам во сарказам :РThis message was edited 3 times. Last update was at 03/07/2011 23:58:24

filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

bedzo wrote:Е стварно сум идиот х)


Se soglasuvam

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

filip_bujaroski wrote:
bedzo wrote:Е стварно сум идиот х)


Se soglasuvam

[WWW]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Ај кога ќе можете некој нека напише што сте направиле од првиот ден :Р


Ставете ги сите задачи од БОИ/ЈБОИ во тренинг делот?

This message was edited 1 time. Last update was at 07/07/2011 14:05:47

mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Бојан ги најави, а јас да им честитам на 6-мината добитници на медали.
Повеќе информации ќе бидат поставени на сајтот наскоро.
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Балканска Олимпијада по информатика 2011 - Резултати
        http://www.boi2011.ro/boi2011/?pagina=rezultate

Јуниорска Балканска Олимпијада по информатика 2011 - Резултати
        http://www.boi2011.ro/jboi2011/?pagina=rezultate
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Cestito na bronzite, no cestito i na tie koj ne zedoa medal. Ne se razocaruvajte, ova e mnogu golemo iskustvo

Od mOb...
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

Честито дечки
[Email] [MSN]
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

bedzo wrote:Cestito na bronzite, no cestito i na tie koj ne zedoa medal. Ne se razocaruvajte, ova e mnogu golemo iskustvo


Koi*

Blagodarime

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
Denis


[Avatar]

Joined: 29/01/2010 18:55:07
Messages: 27
Offline

@Беџо
Uste mislis deka Predrag ne moze da gi resi zadacite hahahahaha

The function of good code is to make the complex appear to be simple.
[Email]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Denis wrote:@Беџо
Uste mislis deka Predrag ne moze da gi resi zadacite hahahahaha

Неам појма што ми беше тогаш, верувај :Р
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

@MOI: Има шанси да ги закачите задачите и тест-примерите на Мендо за да ги тестираме нашите решенија?
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

obi1kenobi wrote:@MOI: Има шанси да ги закачите задачите и тест-примерите на Мендо за да ги тестираме нашите решенија?


Ako ne te mrzi, gi ima test primerite na oficijalnata strana

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

filip_bujaroski wrote:
obi1kenobi wrote:@MOI: Има шанси да ги закачите задачите и тест-примерите на Мендо за да ги тестираме нашите решенија?


Ako ne te mrzi, gi ima test primerite na oficijalnata strana

Ќе пробам, но не ветувам ништо. Повеќето задачи имаат некој специјален начин на оценување (20% од поените за едно решение, повеќе можни решенија, итн), а на сајтот ги немаат објавено програмите за проверка/оценување - па мора да ги пишуваме ние.

Исто така, за интерактивните задачи ги немаат објавено контролерите, а за една од задачите (cmp) ја немаат објавено главната програма за оценување (само имплементацијата дадена за време на натпреварот).
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Ако одлучите да ги поставите, мислам дека можам да го најдам официјалното решение на timeismoney.
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team