[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Мендо натпревар 2011  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bedzo wrote:А мораш да ги прошеташ сите соби?

Не, види го првиот пример.

Задачата вели "На стандарден излез отпечатете колку простории треба да помине Мендо...".
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

Па ако имаш во првата и во крајната соба прекинувач треба да испишеш 1? А ако немаш треба да испишеш НЕ..
Повеќе опции нема -.-
 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team