[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Pawns  XML
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Author Message
VasilKJoined: 30/05/2010 12:29:35
Messages: 17
Offline

Ја решив задачата Pawns од делот интернациоинални натпревари во тренинг но кога ја праќам ми дава compile error.. на мојот компјутер си се компајлира и работи супер, ако може некој да ми каже што е проблемот

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

VasilK wrote:Ја решив задачата Pawns од делот интернациоинални натпревари во тренинг но кога ја праќам ми дава compile error.. на мојот компјутер си се компајлира и работи супер, ако може некој да ми каже што е проблемот

Јас тестирав нешто на МЕНДО и веројатно сум ти направил проблем. Провери пак, би требало да работи (јас пробав и го испратив твоето решение и не дава Compilation Error)...

Се надевам не се обидуваше да најдеш грешка предолго време Како и да е, извини за проблемот... Следниот пат кога ќе менувам нешто, ќе најавам на форумот.
Theo830Joined: 05/06/2019 11:13:01
Messages: 3
Offline

solution c++:

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2019 12:26:44

 
Forum Index » Задачи од меѓународни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team