[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Грешка во клас...  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
DevGeeK


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 14:51:57
Messages: 30
Offline

Дечки, што се подразбира под опцијата Клас ? Година или Клас ? Јас по грешка ставив 3 бидејќи мислев дека треба кој клас сум, ај ако може сменете таму во 1

Fifty Years Of Programming Language Research, And We End Up With C++ ?
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

DevGeeK wrote:Дечки, што се подразбира под опцијата Клас ? Година или Клас ? Јас по грешка ставив 3 бидејќи мислев дека треба кој клас сум, ај ако може сменете таму во 1


А зошто неможеш сам да го смениш?
DevGeeK


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 14:51:57
Messages: 30
Offline

Па го сменив сам, меѓутоа на листата со резултатите не се промени

Fifty Years Of Programming Language Research, And We End Up With C++ ?
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team