[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Циклус натпревари 2012  XML
Forum Index » Регионални натпревари
Author Message
mprelevicJoined: 05/03/2011 00:07:30
Messages: 9
Offline

Ме интересира кога ќе започнат електронските натпревари во оваа година?
И кога ќе бидат регионалниот и државниот натпревар по програмирање,
дали повторно ќе има поклопување со други натпревари или не?
Прочитав во правилата дека од крајот на март ќе биде, а нема ништо во делот натпревари, па одлучив да прашам тука
jovankJoined: 01/01/2010 16:17:42
Messages: 127
Offline

http://mendo.mk/download/kalendar2012.pdf
[MSN]
mprelevicJoined: 05/03/2011 00:07:30
Messages: 9
Offline

не е наведено време кога е тест натпреварот во сабота
затоа и напишав

This message was edited 1 time. Last update was at 19/03/2012 19:35:08

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 446
Offline

Ќе биде од 16:00 до 19:00.
 
Forum Index » Регионални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team