[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Како да се претставите ?!  XML
Forum Index » Добродојдовте!
Author Message
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Доколку сте нови на форумот, тука е местото каде што можете да се претставите... Напишете порака со вашете име, од кој град сте, кое училиште, која година (одделение), итн...

Направете нова тема само доколку го нема вашето училиште (факултет, фирма, итн.) во листата на теми. Во спротивно, искористете ја соодветната тема за да напишете порака со вашите информации.
 
Forum Index » Добродојдовте!
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team