[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
2012 Меѓународни Натпревари  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
IksedmoJoined: 19/03/2011 18:06:14
Messages: 2
Offline

Оваа година во правила пишува само за БОИ и за ИОИ. Поточно, дека групите ке се формираат според ранг листа. Учесниците можат да земат поени од МОИ и од изборни натпревари, а регионалниот и државниот не важат.
Исто така пишува и дека само натпреварувачи од напредна група ке се натпреваруваат за влез во екипите кои ке ја претставуваат Македонија на интернационални натпревари.

Но, како посебно ке се формираат групи за ЈБОИ и БОИ од резултати на исти натпревари?

Со оглед на сево ова треба да изберам напредна група за да се натпреварум за квалификација на ЈБОИ ?This message was edited 2 times. Last update was at 24/03/2012 15:59:48

mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Избери група која ќе ти овозможи да се покажеш во најдобро светло.
Е сега види што е подобро за тебе: Пофалба во напредна или Второ место во основна, на пример?!

За нас најдобро е прво место во напредна!
 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team