[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
МОИ  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Дали оние кои лани учествуваа/освоија медали на ЈБОИ имаат директен влез на МОИ?

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

filip_bujaroski wrote:Дали оние кои лани учествуваа/освоија медали на ЈБОИ имаат директен влез на МОИ?

Само ако освоиле златен или сребрен медал на МОИ 2011. Според правилата: "На МОИ покрај оние кои се квалификувале преку добар резултат на претходните натпревари, право на учество имаат и сите оние кои официјално ја претставувале Македонија на Балканска или Светска Олимпијада по информатика, како и сите натпреварувачи кои освоиле златен или сребрен медал на минатата МОИ."

This message was edited 1 time. Last update was at 07/04/2012 18:07:12

filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Која е минималната бројка на натпреварувачи кои ќе одат на МОИ?

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

filip_bujaroski wrote:Која е минималната бројка на натпреварувачи кои ќе одат на МОИ?

4 Шала на страна, не можам да одговорам колку натпреварувачи ќе одат на МОИ - зависи од тоа каде ќе се одржува натпреварот.
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

MOI wrote:
filip_bujaroski wrote:Која е минималната бројка на натпреварувачи кои ќе одат на МОИ?

4 Шала на страна, не можам да одговорам колку натпреварувачи ќе одат на МОИ - зависи од тоа каде ќе се одржува натпреварот.


Па технички, според правилата може најмалку 6 (најмалку 3 мора да се од основна, 50% мора да бидат од напредна)
Инаку, знам дека не се важи за ништо мојот предлог, ама што повеќе тоа подобро.

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Ако знаеш, што прашуваш?
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Pa za da dobijam nekoj odgovor shto kje bide realen(ne vikam deka ovoj ne e realen), a ne samo vo uslovite

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Филип, има една македонска поговорка: „Не молитва, мотика“!
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

mile wrote:Филип, има една македонска поговорка: „Не молитва, мотика“!


Potpolno ste vo pravo

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

filip_bujaroski wrote:
MOI wrote:
filip_bujaroski wrote:Која е минималната бројка на натпреварувачи кои ќе одат на МОИ?

4 Шала на страна, не можам да одговорам колку натпреварувачи ќе одат на МОИ - зависи од тоа каде ќе се одржува натпреварот.


Па технички, според правилата може најмалку 6 (најмалку 3 мора да се од основна, 50% мора да бидат од напредна)
Инаку, знам дека не се важи за ништо мојот предлог, ама што повеќе тоа подобро.


Е браво Бујо, ја реши 5тата задача од регионален Скриена беше во текстот на правилата, ама алал да ти е што ја најде, +10 бода за тебе
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

obi1kenobi wrote:
filip_bujaroski wrote:
MOI wrote:
filip_bujaroski wrote:Која е минималната бројка на натпреварувачи кои ќе одат на МОИ?

4 Шала на страна, не можам да одговорам колку натпреварувачи ќе одат на МОИ - зависи од тоа каде ќе се одржува натпреварот.


Па технички, според правилата може најмалку 6 (најмалку 3 мора да се од основна, 50% мора да бидат од напредна)
Инаку, знам дека не се важи за ништо мојот предлог, ама што повеќе тоа подобро.


Е браво Бујо, ја реши 5тата задача од регионален Скриена беше во текстот на правилата, ама алал да ти е што ја најде, +10 бода за тебе


Yeeeeeyyy!!!

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team