[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Список на поканети натпреварувачи на Државен Натпревар 2012  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
GorjanJoined: 04/03/2011 17:08:38
Messages: 7
Offline

http://www.cs.org.mk/index.php/natprevari/srednoobrazovanie/regionalennatprevar/2-razno/122
На овај список учесниците за почетничка група не се поклопуваат со тие од регионалниот натпревар за истата група. Ве молам за образложение!
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Listata za napredna e tochna
drugite se od pred 2 godini.

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
Lord_of_Life


[Avatar]
Joined: 17/12/2011 14:21:32
Messages: 15
Location: N/A
Offline

Во изработка. Стрпете се.

A nerd is someone whose life revolves around computers and technology.
A geek is someone whose life revolves around computers and technology, and likes it!

Hey! It compiles! Ship it!
[WWW]
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Објавени се списоците за учесници на државните натпревари. Погледнете ги дадените забелешки и внесете ги бараните промени на податоците.
ПОТСЕТЕТЕ ГИ менторите дека треба да ве пријават. Тоа е неопходно за учество! Краен рок 19.04 до 15 часот!
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Kade se spisocite?

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
bedzoJoined: 18/01/2011 02:05:03
Messages: 234
Offline

http://www.cs.org.mk/index.php/natprevari/srednoob...egionalennatprevar/2-razno/122
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team