[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Тестер  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Дали некој од вас има направено тестер на кој може да тестираме на колку од тест примерите поминува одредена задача? Ваљда ме сфаќате што барам. XD
@MOI, помош? DD

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
Lord_of_Life


[Avatar]
Joined: 17/12/2011 14:21:32
Messages: 15
Location: N/A
Offline

Мислиш наш тестер, за наши тест примери, за хипотетичка задача?
Во превод програма што ќе земе програма, ќе ја извози едно 20 пати со претходно одредени тест примери и нивни резултати, за на крај да ти каже колку се точни.
Така или не така?

This message was edited 1 time. Last update was at 16/04/2012 21:24:28


A nerd is someone whose life revolves around computers and technology.
A geek is someone whose life revolves around computers and technology, and likes it!

Hey! It compiles! Ship it!
[WWW]
tStojkovskiJoined: 13/02/2010 14:23:00
Messages: 108
Location: Гостивар
Offline

ideone.com
[Email] [MSN]
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

Lord_of_Life wrote:Мислиш наш тестер, за наши тест примери, за хипотетичка задача?
Во превод програма што ќе земе програма, ќе ја извози едно 20 пати со претходно одредени тест примери и нивни резултати, за на крај да ти каже колку се точни.
Така или не така?


Taka
Bash taka

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
filip_bujaroski


[Avatar]

Joined: 13/09/2010 21:58:57
Messages: 150
Location: Skopje
Offline

tStojkovski wrote:ideone.com


Blagodarime

Live to play, die for fun.
[Email] [MSN]
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team