[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Потврдени учесници за државниот  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
dzonovMJoined: 22/02/2011 01:16:08
Messages: 21
Offline

Дали има листа кои ментори имаат потврдено, бидејќи јас ногу слабо се гледам со професорката и не знам дали ме има пријавено ... Ако не јас сам потврдувам пошто секако сум сам ..
PapaZoneJoined: 04/04/2011 11:24:06
Messages: 18
Offline

Навистина, не би било лошо да се објави листа на досега потврдени пријави, да можат луѓето да реагираат ако направиле некој пропуст...
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Од поканетите учесници има непријавени од следните училишта:

СОУ "Др. Ибрахим Темо" - Струга
ДСТУ "Наце Буѓони" - Куманово
ОСТУ "Гостивар" - Гостивар
ОOУ "Кочо Рацин" - Прилеп

Доколку некој е засегнат, под итно нека го пријават на адресата за тоа.
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

mentorot moj rece deka me prijavil...ke i se javam pak da sredi .za ostu gostivar stanuva zbor
edit:samo sto se slusnav do mentorot ke prati email vo najbrz mozen rok
edit2:ne znam dali navel mentorot, ke treba da mi najdete prestoj nekade kaj drugarite bidejki nemam kade da prestojuvam vo skopje.

This message was edited 3 times. Last update was at 23/04/2012 23:17:37

[WWW]
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

Ве молам потврдите дали сум регистриран

This message was edited 1 time. Last update was at 23/04/2012 23:24:51

[WWW]
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Затоа имаш ментор.
Да - те потврдија.
bangelkoski


[Avatar]

Joined: 05/03/2011 12:15:19
Messages: 28
Location: Вруток
Offline

mile wrote:Затоа имаш ментор.
Да - те потврдија.Благодарам
Прашање - Дали може да се присуствува само на натпреварот во сабота ? Или мора и во петок да се пристуствува ?
[WWW]
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

bangelkoski wrote:
mile wrote:Затоа имаш ментор.
Да - те потврдија.Благодарам
Прашање - Дали може да се присуствува само на натпреварот во сабота ? Или мора и во петок да се пристуствува ?

Во петок е сместувањето на ученици од другите градови. Не верувам дека некој, само за тебе, ќе остане во сабота после натпреварот да бара сместување. Така да, најдобро да си дојдеш во петок

This message was edited 1 time. Last update was at 25/04/2012 15:04:32

dzonovMJoined: 22/02/2011 01:16:08
Messages: 21
Offline

А петок, во колку каде ?
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

dzonovM wrote:А петок, во колку каде ?

Читај доле - http://www.cs.org.mk/index.php/natprevari/srednoobrazovanie/drzavennatprevar/2-razno/124.
dzonovMJoined: 22/02/2011 01:16:08
Messages: 21
Offline

Мојот ментор доаѓа во сабота јас сум таму во петок во 12:00
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team