[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
При компајлирање на задачата Овци вика дека серверот е паднат  XML
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Author Message
asimeskiJoined: 24/12/2011 12:16:21
Messages: 1
Offline

Пробав со повеќе задачи, сите ги компајлира и поминуваат успешно. Кога ја испраќам задачата овци, ми вика "the server crashed while handling this request". Решение на проблемов ?

This message was edited 1 time. Last update was at 01/06/2012 19:32:37

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

asimeski wrote:Пробав со повеќе задачи, сите ги компајлира и поминуваат успешно. Кога ја испраќам задачата овци, ми вика "the server crashed while handling this request". Решение на проблемов ?

Некој од модераторите, по грешка, ги избришал тест случаите на таа задача. Сега би требало да е се во ред - пробај повторно да го испратиш твоето решение.
 
Forum Index » Задачи од национални натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team