[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Подржани програмски јазици  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
nasadigitalJoined: 22/03/2012 22:22:11
Messages: 1
Offline

Сакам да прашам, дали следната година ке може на државниот натпревар да се користи јава. Оваа година колку што приметив не можеше.
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Не.
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team