[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Проширување и надградба на МЕНДО: 08.01.2013  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Направен e "мал" update на МЕНДО:
    - статистика за секој натпревар (линкот се наоѓа веднаш до линкот за резултати)
            еве примерче: http://mendo.mk/User_CompetitionStatistics.do?id=89
    - додадена е можност за правење на нови типови на задачи (игри помеѓу програми, задачи со парцијално бодување, ...)
    - ажурирани се верзиите на сите компајлери (за C, C++, Pascal и Java)
    - малку е променет дизајнот на некои страници
    - поправени се некои ситни bug-чиња, печатни грешки, итн...

Ако забележите некои проблеми со системот, пријавете ги тука . Благодариме однапред.
mprelevicJoined: 05/03/2011 00:07:30
Messages: 9
Offline

Задачите од тест натпреварите до сега каде се поставени? Ги барав низ тренингот, но после надградбата не можев да ги пронајдам...
AtanasKostovskiJoined: 26/02/2013 18:03:58
Messages: 2
Offline

mprelevic wrote:Задачите од тест натпреварите до сега каде се поставени? Ги барав низ тренингот, но после надградбата не можев да ги пронајдам...


ги има тука на крај: http://mendo.mk/Training.do?cid=1
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team