[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Неофицијално Учество  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
КристијанJoined: 20/02/2011 23:28:56
Messages: 1
Offline

Можам ли да учествувам неофицијално на државниот натпревар? За време на регионалниот натпревар имав технички проблеми со компјутерот и „кикснав“, па ако би можел да учествувал, би Ви бил многу благодарен
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Кристијан,
види ја новододадената тема за Дрржавен натпревар 2013.
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team