[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Припреми  XML
Forum Index » Општа дискусија
Author Message
NocturneJoined: 31/01/2010 13:10:15
Messages: 10
Offline

#

This message was edited 1 time. Last update was at 03/04/2014 20:24:47

dejandenibJoined: 12/02/2010 12:40:13
Messages: 33
Offline

Nocturne, daj zagrej se
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Дечки,
претходниот пат ве прашав за термини.
Кој рече дека овојпат тие се дискутабилни?!

Се гледаме во недела!
NocturneJoined: 31/01/2010 13:10:15
Messages: 10
Offline

#

This message was edited 1 time. Last update was at 03/04/2014 20:24:17

Patriot


[Avatar]

Joined: 07/12/2009 14:51:49
Messages: 13
Offline

nikola3103 wrote:
@ patriot: И не можат да дојдат на натпреварот затоа што ако не отидат на 10 ЈУНИ на школо ке испуштат многу матерјал така?


И на 10 јуни се одговара по некои предмети што ти останале.
obi1kenobiJoined: 18/02/2010 20:01:33
Messages: 168
Offline

Ок, благодарам за брзиот одговор. Се гледаме во недела тогаш
Patriot


[Avatar]

Joined: 07/12/2009 14:51:49
Messages: 13
Offline

mile wrote:Дечки,
претходниот пат ве прашав за термини.
Кој рече дека овојпат тие се дискутабилни?!

Се гледаме во недела!


А за во понеделник оправдувања ќе давате?
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

1. Се разбира дека ќе има некој вид на подготовки. За деталите (време, место, ...) ќе се договориме по одбирање на екипите за учество на меѓународни натпревари.

2. Околу термините, мислам дека Миле "навремено" праша кои термини ви одговараат, и на крај беа испочитувани сите забелешки кои ги имавте. Дури решивме да ги откажеме подготовките, и да организираме само 2 натпревари (од кој едниот е во ден - недела, а другиот на 10 ЈУНИ).

3. Што се однесува до оправдувања, ако навистина ви требаат, сигурен сум дека ќе договориме нешто. Тоа не е никаков проблем.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/06/2010 22:47:20

nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Toa znaci deka samo natprevaruvacite sto ke ucestvuvaat na megunarodnite natprevari ke prisustvuvaat na podgotovkite ili...? inace za terminite se e vo red bevte mn korektni i ni izlegovte vo presret tuka nemam zabeleski.
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

nikola3103 wrote:Toa znaci deka samo natprevaruvacite sto ke ucestvuvaat na megunarodnite natprevari ke prisustvuvaat na podgotovkite ili...? inace za terminite se e vo red bevte mn korektni i ni izlegovte vo presret tuka nemam zabeleski.

Мислам дека ќе биде нешто како лани, значи 20-тината најдобри натпреварувачи ќе бидат поканети на подготовки.

This message was edited 2 times. Last update was at 22/07/2010 21:16:54

nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

ok fala
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Дечки, погледнете го најавениот (од мене) јунски натпревар. Денес е тренинг сесијата - па посетете ја.
ac1dJoined: 14/02/2010 13:33:00
Messages: 64
Offline

Mоже линк ?
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

http://mendo.mk/jforum/posts/list/70.page
nikola3103


[Avatar]

Joined: 25/12/2009 16:09:56
Messages: 184
Offline

Ja loso gleam ili natprevarot e zakazan za utre za 5 saat popladne? znaci posle ovoj nasiot taka?
 
Forum Index » Општа дискусија
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team