[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
МОИ 2013  XML
Forum Index » Македонски Олимпијади
Author Message
amijoskiJoined: 03/10/2012 18:45:49
Messages: 8
Offline

Би сакал да прашам дали е можно првиот натпреварувачки ден да е во петок, а вториот во сабота како што беше објавено на почетокот бидејќи има друг натпревар што се планираше да не се поклопи со МОИ и го направија на 14ти ?
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

amijoski wrote:Би сакал да прашам дали е можно првиот натпреварувачки ден да е во петок, а вториот во сабота како што беше објавено на почетокот бидејќи има друг натпревар што се планираше да не се поклопи со МОИ и го направија на 14ти ?


На кој почеток било објавено такво нешто?
Инаку - да, натпреварувачките денови се петок и сабота ама задолжителната церемонија на доделување медали е во недела.
amijoskiJoined: 03/10/2012 18:45:49
Messages: 8
Offline

Во делот натпревари, каде што пишува Македонска Олимпијада (прв ден) и Македонска Олимпијада (втор ден) сега стои 13ти и 14ти, а порано стоеше 12ти и 13ти затоа прашав, очигледно е некоја грешка....
 
Forum Index » Македонски Олимпијади
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team