[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Изборен натпревар 2013  XML
Forum Index » Други натпревари
Author Message
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

На 22.04 со почеток во 14:00 во долната зграда на ПМФ(приземје, просторија Л14) ќе се одржи изборен натпревар во траење од околу 4 часа.

На истиот се поканети првите 12 најдобро пласирани учесници од МОИ.

Истиот ќе ни биде значаен индикатор за нивото на знаење на сите учесници и нивна спремност да се соочат со претставниците од другите земји, т.е. индикатор дали и со колку учесници Македонија треба да учествува на интернационалните натпревари. Затоа, подгответе се добро!
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Објавена е конечна листа по сите натпревари, во која се наведени и избраните учесници за учество на интернационалните натпревари.
Избраните учесници мора да го потврдат своето учество најдоцна до четврток 25.04. според објавената информација во делот за меѓународни натпревари.
 
Forum Index » Други натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team