[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Барок  XML
Forum Index » Други задачи
Author Message
DamjanPJoined: 19/02/2014 19:12:16
Messages: 1
Offline

Дали постои можност тест случаите да бидат грешни? Неколку дена кубам коса за да најдам каде всушност ми е грешката.Некој?

This message was edited 1 time. Last update was at 19/03/2014 16:39:25

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Добри се тест случаите. Еве ти еден пример од кој, мислам, можеш лесно да си ја најдеш грешката:

3 3
3
1
1 1

This message was edited 1 time. Last update was at 19/03/2014 13:47:56

MOIJoined: 07/07/2010 16:31:48
Messages: 447
Offline

Еве и поправен код. Размисли зошто работи овој, а не тој што го прати претходно.
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Епа, размисли ли?
shellcodeJoined: 17/02/2012 00:48:59
Messages: 30
Offline

Еве го мојот код за задачава ако ти е од било каква помош

 
Forum Index » Други задачи
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team