[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Државен натпревар 2015 прашање  XML
Forum Index » Државни натпревари
Author Message
JosifTepegjozovJoined: 30/11/2013 12:36:57
Messages: 5
Offline

Бидејќи оваа година регионалниот натпревар по математика ќе се одржи на 28.03.2015 кој е на иста дата со државниот натпревар по информатика, дали постои начин државниот натпревар барем да се започне подоцна, на пример во 12h?
На мендо прочитав дека ќе започне во 10h.
mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

За учениците од основно натпреварот ќе започне во 11 часот, но треба да сте таму од 10:00.

Учениците кои се имаат квалификувано на нашиот Државен натпревар, ќе може да отидат директно и на државниот натпревар од математика.
AmigoJoined: 11/05/2011 14:14:12
Messages: 11
Offline

Koga kje bide objavena Agendata za Drzavniot naprevar po Informatika 2015?
JosifTepegjozovJoined: 30/11/2013 12:36:57
Messages: 5
Offline

Дали тоа значи дека не треба да учествувам на регионалалниот натпревар по математика, бидејќи се квалификував на државниот натпревар по информатика?

This message was edited 1 time. Last update was at 25/03/2015 14:32:44

mileJoined: 31/12/2009 17:32:27
Messages: 92
Offline

Агендата е објавена веќе 2 дена.
http://cs.org.mk/index.php?option=com_content&view=article&catid=2&id=228&Itemid=43
 
Forum Index » Државни натпревари
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team