[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Факултет за Електротехника и ИТ, Скопје  XML
Forum Index » Добродојдовте!
Author Message
Bojan KostadinovJoined: 08/10/2009 13:56:21
Messages: 89
Offline

Здраво на сите, јас сум Бојан Костадинов и сум студент/демонстратор на Факултетот за Електротехника и ИТ (по старо - ЕТФ) од Скопје.

Инаку сум поранешен натпреварувач по информатика, сега член на комисијата за натпревари по информатика на ЗИМ, и сум еден од модераторите на овој систем.
igorkulevJoined: 08/10/2009 22:52:46
Messages: 8
Offline

Здраво и од мене,
јас сум Игор Кулев, и сум студент на Факултетот за Електротехника и Информациски Технологии, Скопје.
Исто како и Бојан, поранешен натпреварувач на натпреварите по информатика, и модератор на системов.
Оптимист сум во врска со овој сајт и се надевам дека ќе придонесе кон поголема популаризација на информатиката.
 
Forum Index » Добродојдовте!
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team