[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Runtime Error (излезен код различен од 0)  XML
Forum Index » Јава
Author Message
AgacheeJoined: 25/10/2014 14:32:51
Messages: 1
Offline

Многу ме иритира ова, се мачев скоро пола саат да создадам логички код со кој во еден ред би ги внел сите влезни информации бидејќи нормално не ми ги прифаќа задачите како точни (Runtime Error (излезен код различен од 0)). И си решавав така и стигнав до Моќен Артефакт и добив 2/7 од овој ерор, другите точни.
Има ли некој совет да ми даде како да се отарасам од ова скроз? :@


image upload

This message was edited 2 times. Last update was at 22/05/2016 02:18:45

stoki97Joined: 18/02/2015 15:20:59
Messages: 9
Offline

Ako pustas resenie vo Java i ako sakas da ti pomogni nekoj treba prven da go pustis resenieto tvoe tuka za da znaeme kade e problemot ...

This message was edited 1 time. Last update was at 15/06/2016 03:35:12

 
Forum Index » Јава
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team