[Logo] Mendo Judge Discussion Board - Forums
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
Задача Тетратка  XML
Forum Index » Други задачи
Author Message
DiamondusJoined: 12/03/2017 13:56:24
Messages: 3
Offline

Имам проблем со задачата тетратка. Добивам реални резултати според тоа што се бара, но испрати копчето не ми го прифаќа кодот. Или јас не разбирам убаво како треба да ја поставам задачата или кодот ми е погрешно или лошо претставен. Ќе ве молам за помош.

Tose TodorovJoined: 23/02/2016 21:45:08
Messages: 15
Offline

Системот не ти го прифаќа кодот бидејќи програмата ти печати повеќе податоци од тоа што треба. Само избриши ги празните места кај секој cout и ќе ти го прифати. Наместо вака
напиши и ќе прифати. Btw во програмата ти фали операцијата одземање
DiamondusJoined: 12/03/2017 13:56:24
Messages: 3
Offline

Фала за одговорот, ги поправив местата и веднаш се е во ред. За одземање го приметив покасно и го додадов.
 
Forum Index » Други задачи
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team